vrijdag 3 augustus 2012

Polen, here we come!!

Donderdag 19juli was het dan zover, het vertrek naar Polen!! Den brothar oppikken, ons vader stond uiteraard al te popelen in z’n garage en welle weg! Een eerste tussenstop in Eindhoven opzoek naar remblokken voor m’n magurakes! Met drie reserve paartjes werd de tocht richting Kudwazdroy verder gezet. ’s Avonds besloten we een tussenstop te maken in Dresden (D) om dan vrijdag het laatste stuk relaxed te kunnen afleggen. De start zou pas zondag gegeven worden en er was geen reden om perse in één ruk te rijden. Op de parking van een bekende hamburger keten sliepen we ons eerste nachtje uit!


 ’s Morgens boeltje pakken en wij verder… Bij het binnen bollen van Kudowazdroy viel ons de gezelligheid en grote van deze stad op, ik had het me anders voorgesteld en duidelijk ten onrechte. We besloten de eerste dagen op een camping te gaan staan om zo toch iets relaxter naar zondag toe te kunnen leven. Ik deed vrijdag middag al direct een klein toertje om de staat van de benen en den ondergrond al eens aan te voelen… In het zonnetje was het zalig bollen, af en toe glibberig maar mooi! Ik ging uiteraard opzoek naar het parcours voor de proloog van zondag, dacht af en toe op het juiste traject te zitten maar bolde rustig over de baan terug binnen. 

Verder in de namiddag begon het anders vlotjes te regenen, eigenlijk regende het heel de nacht. We dachten dat de proloog van zondag al direct een natte bedoeling zou gaan worden en dat was ook wat de meteovista in België ons beloofd had.







Zaterdag morgen was het echter terug droog en deden de Jeroen en ikke samen een poging de proloog verder te ontdekken. We dachten iets gevonden te hebben dat wel op de proloog zou kunnen trekken en een kleine drie uurkes bolden we wat rond, nog steeds droog! ’s Avonds pikten we in het dorp onze startnummers op en ook de Domens bolden Polen binnen. Nog ne warme choco met de mannen en dan op tijd de nest in! Morgen D-day…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten