vrijdag 3 augustus 2012

Achterafke…


We werden uiteindelijk 5in de categorie duo-men…  Uiteraard waren er enkele, onbereikbare, toppers (semi-pro’s) die buiten onze league lagen maar in het pak hebben we ons goed geweerd en mogen best fier zijn op ons 5e plekkie. We reden 420km,12200Hm, 2xlek, 1xfout een wiel, ne shifter, 3paar remblokken  en een ketting kapot en constant in mooi, droog en  ideaal fiets weer! Het was echt de moeite en nen aanrader voor al wie van het echte mtb werk houd en iets anders, uitdagender zoekt dan een Duitse autostrade! Uiteindelijk werden we nog op het podium geroepen om onzen troffee voor de 5e plek in ontvangst te nemen, altijd leuk. 
On Stage... De BMC'kes op1, de Okular Boys 2, De Spanjaarden op 3, de 4'kes op 4, wij op 5 en de Zwitsers op 6...
Nadien werd er door de organisatie nog een BBQ'ke georganiseerd en ik moet zeggen dat ook dit af was! Chapeau voor de organisatie!  Uiteraard werd er met de Domen brothers, de Nys brothers en hun gemotiveerde companie nog een vrij pittig, Pools glaasje gedronken en dan moe maar voldaan de nest in... Zaterdag reden we terug naar de Belgique... De grote brokken zijn nu weer achter de rug! Het plannen voor volgend jaar kan weer beginnen...
Nog nen dikke, dikke merci aan ons vader voor de goei zorgen onderweg en achteraf!!!
http://www.mtbchallenge.com/

1 opmerking:

  1. Ferme verhalen die me doen terug denken aan de mooie tijd in Polen. Bij droog weer is deze meerdaagse echt super ! Alles wat een meerdaagse moet hebben.

    Knappe prestatie !

    Greetz Wouter

    BeantwoordenVerwijderen