woensdag 14 maart 2012

Rit 5, de laatste, Jaén - Jaén

De laatste alweer. Uiteraard nog een stevig ritje... Profiel al gezien?? 60km, 2200Hm, dan weet je dat je veel zal mogen klimmen en waarschijnlijk nog steil ook. Weer een ritje om duimen en vingers af te likken!! Het had tijdens de nacht geregend en ook het vertrek was erg grijs... Het stoffige parcours van de afgelopen dagen was ineens omgetoverd naar een ander vochtig en soms erg glad parcours... De Krikke had echter opnieuw goei benen en we konden een mooi tempo onderhouden! We werden vandaag 27ste master, meteen onze beste uitslag van de week en waren 3u37 onderweg... In het totaal klassement eindigden we op een mooie 47ste plek!! 

Na de rit alles in pakken en naar de "geweldige" finishers party... Ik weet één ding en da is da wij daar wel aan kop lagen!!! 
Op de Party met de winnaars: Rudi Van Houts en wereldkampioen  Jose Antonio  Hermida
Zaterdag was het erg vroeg maar de vlieger stond op ons te wachten in Malaga, back to Belgium, gedaan met schoon leven... 

Ik moet zeggen nen hele mooie tocht, op MTB vlak perfect!! Qua organistaie kon het iets beter, volgens ons is dit niet echt meer voor de MTB "toerist" maar voor top mtb'ers in voorbereiding op... Gelukkig hadden we zelf de auto gehuurd zodat de transfers nog mee vielen!! Andaluciä is prachtig!!

1 opmerking:

  1. weeral knap avontuur op het palmares mannen!!spijtig dat we er nie bijwaren maar voor volgend jaar staat hij op het programma zenne!

    Grtjs...Marc

    BeantwoordenVerwijderen