vrijdag 19 maart 2010

Live from Cape town

Hallookes allemaal, hier een kort berichtje van de Krikke en mij live vanuit cape town... So far so good!! Na een redelijke reis zijn we allemaal goed en wel aangekomen. Het is hier heel warm om niet te zeggen snik heet!! Den tafelberg en Robbeneiland hebben ze al bezocht en dat was echt wel de moeite... Zondag de eerste lange rit dat beloofd... 117km en 2200hm bij temperaturen tot 38C we zullen zien... Grtzz

2 opmerkingen:

  1. hallo manne,hier moeder overste uit de heuveltjes van stabroek,ik wil jullie vooral héééééél veel succes toewensen!!ik hoop dat jullie gezond en wel alle dagen mooi mogen doorstaan en dat de hitte een beetje draaglijk gaat zijn gedurende de hele rit,wij zitten hier thuis alvast te duimen dat alles goed zal meevallen,jullie portie genieten is ook alvast goed gelukt en daar ben ik echt blij om.de kids missen hunne papa maar het scherpe is er effe af.ze begrijpen dat papa recht heeft om te doen wat hij graag doet en dat hard werken beloond mag worden!onder dat motto zijn ze hier thuis lekker te doen en heb ik gelukkig nog alles onder controle,nog geen baviaantjes in huis,maar gewoon hevige kinderen die de aard naar hunne papa hebben!en hopelijk ook heel fier op hunne papa zullen zijn,ze mogen het in ieder geval van mij!lieven,hou hem goed in de gaten en hou hem vooral goe bij u hé en lieverdje,geniet voluit van dit fantastisch avontuur,ik ben wel wa jaloers maar ook trots op u,ik zou trouwens ons manne ni kunnen achter laten,ge kent me en om 5u mijn bed uit om te fietsen,komt ni goe bij mij hé!!lieve schat,hou je taaaaai en laat maar ns effe zien wat je in je mars hebt hé,love u,dikke x x x en ja Lieven,gij krijgt van ons 5 hier ook een dikke bees en go for it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo mannen, hier moeder overste uit de groeneweg...
    Ik vind het superdesuperrrrr jullie avontuur en kijk wel 27 keer per dag of er nieuws is!
    Geniet ervan en... ja, ik ben ook vreselijk jaloers op jullie, alhoewel, 38graden vind ik toch wel een beetje van het goede te veel!!
    Niet te zot doen en zeker heelhuids terug thuis komen hoor! En als het ginder te warm is, kom dan maar rap terug, hier is het frisser!!
    Dikke zoenen

    BeantwoordenVerwijderen